Recenzáky /2

5. července 2014 v 14:05 | Ewiline |  Recenze
Ahoyda kámošky! :D

No, dneska jsem se vrátila od ségry, vlastně jsme teda přijely domů obě, protože bude nějaká rodiná oslava. Zase. Ale o tom dolejc, teď jsem chtěla tohle.
Recenzní výtisky přišly už v úterý, pravděpodobně :D Ale to jsem tu nebyla takže jsem balík s těmahle kráskama rozbalila až dneska...



Takže začnu číst! :D
Znáte knihu Fenomén od Marie Lu? Mám jí doma a měla bych jí přečíst, jenže se mi něco hnulo v hlavě a tak jsem se rozhodla, že to prostě číst nebudu. Nemá cenu číst něco, co mě nebaví, jen kvůli tomu, abych věděla jak June s Dayem skončej O.o Opravdu na to nemám nervy a myslím, že se k tomu když tak vrátím. Šerochodce dočíst chci, i když mi to taky moc neučarovalo. Chci na něj napsat recenzi, myslím, že Eliza (nebo někdo tak O:) se ptala, jestli bude recenze, že by si to chtěla přečíst... už jen z toho důvodu, to chci dokončit :D
Polovina knížek pravděpodobně vyletí zpátky do knihovny. Nebudu si plýtvat energii na to, co nechci xD :)

Každopádně dneska je ta oslava. Moc na to nejsem a nikdy jsem na tom nebyla, pokud to nebylo u nás doma. Takže tam letos poprvé v historii pojedu :D Ale vychytala jsem si to blbě, protože brácha uspořádal nějaké skákání v pytlech -_- :D Tak aspoň bude prdel, všichni budou zlití a já to uběhnu jako první xD Ne, dělám si srandu :D :) Lucka mi slíbila, že přijedeme do 8, stejně musí jet kvůli miminu, takže stihnu Dračí války, které se marně snažím sehnat už dlouho ;)

Plány na psaní mi trocuh selhávají... Předepíšu si celou povídku na tu dobu, co jsem pryč a budu pravděpodobně ráda, když to stihnu! :O :D Prosím, držte mi palečky!! :) :D
 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Ami Ami | E-mail | Web | 5. července 2014 v 17:18 | Reagovat

Jůůů! Fenomén! Tak mě tahle série děsně chytla! A Day...Ach jo! nebudu se rozplývat!
Erebos jsem četla a popravdě - moc mě to nebavilo, ale uvidíš! A na Prokleté město jsem četla někde recenzi, ale ještě jsem se po tom nekoukla :D A Někdo se dívá! Viděla jsem to v knihovně a dokonce jsem už byla připravená vzít si to, ale už jsem měla tolik knih, že by se mi to nevešlo do tašky!
Takže přeju hodně zábavy!
PS: Ewil, jestli jsi to ještě nečetla (vím, upozorňuji rychle), tak prosím: http://ami-my-blog.blog.cz/1406/koncim
Snad se nezlobíš, že píšu tak pozdě!

2 Kessi Kessi | Web | 5. července 2014 v 18:35 | Reagovat

Držím palce :D a ta kniha! Erebos! Tu si chci moc moc přečíst :D

3 Ilon-Ká** Ilon-Ká** | Web | 5. července 2014 v 21:15 | Reagovat

Někdo se dívá by mohlo být zajímavé. Erebos i Prokleté město jsem četla a čtvrtou zbývající knihu znám, ale číst ji nechci. :D Taky ybch nechtěla zůstat sama doma, to bych se radši obětovala, ale u nás jsou takové akce povinné :-( :D

4 Slečna Postradatelná Slečna Postradatelná | E-mail | Web | 6. července 2014 v 12:58 | Reagovat

Prokleté město vypadá zajímavě :3 Užij si oslavu a zaskákej si v pytlech (natři to všem xD) xDD A teším se na povídku !! ♥ Držím palečky :3

5 Violett Violett | Web | 6. července 2014 v 14:22 | Reagovat

Fenomen jsem chtěla číst, ale taky mě to moc nechytlo, abych mohla zjistit s kým tedy bude. A Prokleté město vypadá dost zajímavě a o Elyenově zemi jsem už slyšela, ale nějak se mi  to nelíbilo.

6 Happy DemoN Happy DemoN | Web | 6. července 2014 v 16:15 | Reagovat

Ooo, ten Krimi thrillet vypada velice velice dobre :D miluju thrillery :3 Jinak ale bohuzel zadnou z tech knizek prectenou nemam, moc tedkom nectu to co bych chtela - povinna cetba k priprave na maturu -.-
Ale z toho, co jsem uz cetla a doopravdy me zaujalo patri napr. romany "Skryj me ve svem srdci" (skoda jen, ze jsem nevedela, ze je to druhy dil, tudiz musim napravit chybu a precist si i prvni dil "Dej mi sve oci" ) nebo "Bez zabran" (ten me sice zacal bavit asi cca az od poloviny, ale ted uz mi to vubec nevadi ;) jsem rada, ze jsem to nevzdala) - tyto 2 doopravdy dporucuji ;)

Ja tez nikdy z rodinnych oslav nebyla zrovna 2x na vetvi :D ale v takovem pripade se aspon je na co vymluvit, kdyz se mi nekam jinam opravdu a vazne nechce :D a nekdy je to nahodou docela sranda, treba zrovna vcera jsme jednu takovou oslavu meli a bylo to fajn :)

7 myanmar myanmar | Web | 6. července 2014 v 19:50 | Reagovat

Pěkná nadílka, snad se Ti knihy budou líbit :)

8 Angela Angela | Web | 6. července 2014 v 20:17 | Reagovat

Erebos jsem dneska dočetla a až na pár detailů to bylo super. :-) Prokleté město a Někdo se dívá bych si moc chtěla přečíst. :-)

9 Nila Nila | Web | 6. července 2014 v 21:05 | Reagovat

Držet palečky zaručeně budu! :-)
Já taky na oslavy niky nebyla ani na výlety..ráda cestuju,ale jen sama nebo s kámoškama. Těším se na tu recenzy ;-) Ty knihy vypadají dobře ;-)

10 Mayline Mayline | Web | 7. července 2014 v 12:04 | Reagovat

Krásné :) Chystám se tedy hlavně na erebos :) :D

11 Ellnesa Ellnesa | Web | 9. července 2014 v 20:27 | Reagovat

O tom, že bych si napsala o Proklaté město a Někdo se dívá jsem přemýšlela. Erebos jsem četla, hrozně se mi to líbilo, po prvních několika stránkách se mi to četlo samo ;-) Jsem zvědavá co na to řekneš ty!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama