Recenzáky/ 3

25. července 2014 v 20:49 | Ewiline |  Recenze
Tak mi zase přibyli dvě knížečky na recenze :333 :D
Ale protože přišly dneska, nevím, jak to udělám - myslíte si, že nebude vadit, když recenze vyjde za měsíc a jeden den, 26.srpna? :D Zvláštní otázka... Ale já jsem si ty knihy chtěla vzít sebou do Řecka na ty tři týdny - vracím se 25. ranním letem, který dává nový význam slovu "ranní" :D -_- :D A myslím, že i když budu doma celkem brzo, budu tak zmožená, že vybalím a prospím celé odpoledne... Nebo budu naopak šíleně hyperaktivní :-D


 

4 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Sasha Sasha | Web | 25. července 2014 v 21:04 | Reagovat

hunger games nie sú zlé,  čítala som lepšie ale nie je to zle :D tešim sa na recenzie :)
a pozeram že akurat čitaš podla menu Spoločenstvo prsteňa...ach krasne to knihy :)

2 Jess Jess | Web | 25. července 2014 v 22:57 | Reagovat

Už se nemůžu dočkat až si vypůjčím Hunger games :33

3 Jossie Jossie | E-mail | Web | 26. července 2014 v 7:22 | Reagovat

Hm, na obe recenzie sa naozaj veľmi teším a dúfam, že ten ranný let zvládneš. Predpokladám, že to bude veľmi skorý ranný let, ale tak to sa nejako dospí a budeš v poriadku. :D

4 MooX MooX | Web | 26. července 2014 v 8:07 | Reagovat

Aréna smrti je z celkové trilogie můj nejoblíbenější díl, tak jsem zvědavá, co na to budeš říkat ty. :)

5 Slečna Postradatelná Slečna Postradatelná | E-mail | Web | 26. července 2014 v 12:48 | Reagovat

Myslíš, že bys HG mohla v recenzi srovnat s filmovým zpracováním? :33
Sakra, já bych si taky zajela někam k moři.. Tolik ti závidím -_-

6 Angela Angela | Web | 26. července 2014 v 13:26 | Reagovat

Na recenze se moc těším, HG jsou super a Serafínu jsem zatím nečetla, tak jsem zvědavá na tvé hodnocení. :-)

7 Hermi Hermi | Web | 26. července 2014 v 14:03 | Reagovat

Serafinu jsem si chtěla taky přečít, ale momentálně mám tak trošku spoustu knih na čtení a Hunger games tak nějak taky plánuju, ale spíš až nebudu mít, co číst (což potrvá dost dlouho...:-D) Takže na recenze se docela dost těším... ;-)

8 Ilon-Ká** Ilon-Ká** | Web | 26. července 2014 v 16:26 | Reagovat

HG mám taky, ale v té straší verzi, je divné, že někomu posílají ty novější a někomu ty starší O.o Serafínu jsem četla, ale byla jsem hodně zklamaná. Tak uvidíme, jak se to bude líbit tobě. :-)

9 Nila Nila | Web | 26. července 2014 v 19:53 | Reagovat

To bych si ráda přečetla ;-)

10 Ilía Ilía | E-mail | Web | 27. července 2014 v 14:15 | Reagovat

Serafínu si budu objednávat taky jen, co přijedu z Chorvatska. :-) A HG je skvělý. Já mám nejradši druhý díl. Ať se ti tam líbí :-)

11 Renaiti Renaiti | Web | 27. července 2014 v 15:57 | Reagovat

Doufám, že si to v Řecku užiješ ;-). Já myslím, že to vadit nebude, mají snad nějakou toleranci, ne? A HG aréna je naprosto skvělá, doufám, že si ji užiješ tak jako já :-)...

P.S.: Omlouvám se za zkopírovanou zprávu, ale na blogu je důležitý článek http://from-dead-world.blog.cz/1407/i-m-so-sorry-0-7

12 Kikča Kikča | E-mail | Web | 27. července 2014 v 19:20 | Reagovat

Serafínu jsem četla a mám jí doma... :-D
Ale Hunger games.. :-D
No ano znám to ale nijak mě to neláká... nevím proč... :O

13 Eamane Eamane | Web | 27. července 2014 v 20:02 | Reagovat

Na recenze se těším, jsem zvědavá na tvůj názor na Serafínu, protože právě názory na ni jsou takové rozporuplné :) ..

Jsem ráda, že si se ozvala - určitě tě vezmu, jsem ráda :)

14 Ilon-Ká** Ilon-Ká** | Web | 28. července 2014 v 14:41 | Reagovat

[8]: promiň, že ruším, ale chtěla jsem ti říct, že pokud mě máš někde zapsanou, tak si prosím změň adresu z myfantasyworld-myparadise.blogspot.cz na http://knihy-v-srdcich.blogspot.cz
-Ilona Doležalová (Ilon-ká**)

15 Nats Nats | E-mail | Web | 28. července 2014 v 18:34 | Reagovat

Těším se na recenze hlavně na HG. :) Užij si to v Řecku :)

16 Kessi Kessi | Web | 30. července 2014 v 15:01 | Reagovat

Dobrá volba knížek, taky si teď nechám poslat 2 knížky :D a těším se na recenze a užij si to tam :D

17 NikaRoovy NikaRoovy | Web | 30. července 2014 v 18:03 | Reagovat

HG je úúúúžasná. <3
Serafínku mám doma, ale ještě jsem ji nečetla. :)

18 johnnydiangelo johnnydiangelo | Web | 31. července 2014 v 22:32 | Reagovat

Už se těším na Serafínu :) osobně se mi ta kniha strašně líbila, doufám že se ti bude líbit taky ^.^

19 Eliza Eliza | Web | 12. srpna 2014 v 22:59 | Reagovat

Tak Hunger Games, to je klasika ;) Jestli se ti to nebude líbit, chci podrobný rozbor proč ne xD
A na Serafínu se těším, protože si jí sama chci vzít, tak jsem zvědavá :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama